Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Wil je een airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool? Bij IZI Cool kan je er zeker van zijn dat je een airco koopt die gemaakt is van de meest kwalitatieve materialen. 

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog en ontdek onze prijzen en modellen:

Airco prijzen & offerte aanvragen:

IZI Cool monoblock airco

Stap 1 van 2

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool
Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Koop een airco zonder buitenunit van IZI Cool

IZI Cool airco’s zijn zeer efficiënte en hoogwaardige airco’s die zonder buitenunit kunnen worden geïnstalleerd. Dit maakt ze perfect voor mensen die in kleine flats wonen of die niet de ruimte nodig hebben om een buitenunit te installeren. Ze besparen niet alleen ruimte, maar zijn ook energie-efficiënt omdat de binnen- en buitenunits in één unit werken. Ontdek hier de prijzen en kenmerken van de IZI Cool airco’s.

Airco zonder buitenunit kopen 2022 - Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool airco zonder buitenunit

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Wat heb je aan een airco zonder buitenunit?

Een airco van hoge kwaliteit is een goede investering voor het comfort van het hele gezin. Maar wat heb je aan een airco zonder een buitenunit? Het antwoord hangt af van waar u woont en welk type muursysteem u in uw huis hebt. Als u in een gematigd klimaat zonder hoge luchtvochtigheid woont, is een aan de wand gemonteerde airco prima geschikt. Als u echter in een vochtige omgeving woont, is een op een raam gemonteerde airco de beste keuze. Een op het raam gemonteerde airco heeft meestal een kleine buitenunit die aan de buitenkant van het huis of op het dak kan worden geïnstalleerd. De installateur leidt koperen leidingen van uw huis naar deze buitenunit en vervolgens naar de airco in uw huis. Als u overweegt een airco zonder buitenunit aan te schaffen, moet u ervoor zorgen dat uw huis goed geïsoleerd en afgesloten is tegen de weersomstandigheden buiten. Als dit niet het geval is, moet u overwegen een wand- of raamairco aan te schaffen.

Hoeveel lawaai maakt een airco zonder buitenunit?

Het antwoord op deze vraag is dat dit afhankelijk is van de airco. Er zijn verschillende factoren die bepalen hoeveel lawaai een airco zonder buitenunit maakt. De eerste factor is de grootte van de ruimte die u wilt koelen. Hoe groter de ruimte, hoe meer koelvermogen uw airco nodig zal hebben. De grootte van de ruimte bepaalt hoeveel BTU (British Thermal Units) er gekoeld moet worden, wat invloed heeft op het lawaai dat een airco zonder buitenunit kan maken voor u of anderen in de ruimte.

De tweede factor die bepaalt hoe luidruchtig een airco is, is het type koelsysteem dat hij heeft. Er zijn twee soorten koelsystemen die verschillende hoeveelheden lawaai maken wanneer ze in werking zijn. Een IZI Cool airco zonder buitenunit heeft een geluidsniveau van 26 dB. Het is dus een fluisterstille airco.

Waar is een airco zonder buitenunit goed voor?

Airco’s worden meestal gebruikt om te koelen. Airco’s staan bekend om hun comfort in de woon- of slaapkamer. Ze worden in de zomermaanden gebruikt om de temperatuur te verlagen. Als u een airco zonder buiteneenheid hebt, is het geen probleem dat hij lawaaierig is omdat er geen lawaai van de ventilator is om mee te werken. Het enige dat misschien lawaaiig is, is het geluid van de compressor die uit de stroomgenerator van uw huis komt. De beste airco’s zonder buitenunit zijn bijzonder stil met 26 dB (decibels).

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Wat is beter: een airco met een buitenunit of een airco zonder buitenunit?

Er zijn veel variabelen waarmee u rekening moet houden wanneer u beslist of een buitenunit geschikt is voor uw airconditioningbehoeften. Bijvoorbeeld, welke maat systeem heeft u nodig? In welke klimaatzone zit je? Moet de condensor buiten worden geplaatst of kan hij ook binnen worden geplaatst? Elk van deze vragen en meer moet worden overwogen alvorens een beslissing te nemen. De voordelen van het ontbreken van een buitenunit zijn kostenbesparing, elektriciteitsverbruik en installatiekosten.

Als u niet zeker weet of een buitenunit geschikt is voor uw airconditioningbehoeften, stel dan de volgende vragen: Welke maat systeem heeft u nodig? In welke klimaatzone zit je? Moet de condensor buiten staan of kan hij ook binnen staan? Deze en andere vragen zullen u helpen bepalen of een conventioneel airconditioningsysteem met een buitenunit beter geschikt is voor uw behoeften. De voordelen van een airconditioningsysteem zonder buitenunit zijn onder meer kostenbesparing, elektriciteitsverbruik en installatiekosten. Als u er baat bij zou kunnen hebben, neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij hebben experts die elke vraag kunnen beantwoorden over het kopen van een airco zonder buitenunit.

Wat is beter: een airco of een luchtkoeler?

Een airco en een luchtkoeler werken op dezelfde manier: Ze helpen allebei de temperatuur in een kamer te regelen. Er zijn echter enkele verschillen tussen de twee. Een airco blaast koude lucht uit de unit, terwijl een luchtkoeler water gebruikt om de ruimte te koelen. Bij een airco is er maar één richting waarin hij zijn koele briesje stuurt, terwijl je het bij een luchtkoeler op een specifiek deel van de kamer kunt richten. Afhankelijk van waar u woont, moet u rekening houden met de weersomstandigheden alvorens te beslissen over het beste type koelsysteem.

Airco’s zijn beter voor warmere klimaten omdat zij meer vocht uit de atmosfeer kunnen verwijderen dan een luchtkoeler. In koudere klimaten kan een luchtkoeler zelfs nog doeltreffender zijn, omdat hij gesmolten ijswater kan gebruiken om het huis te bevochtigen. Welke optie voor u de beste is, hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en behoeften: Houdt u van een koud briesje of koele mist? Zou je liever minder elektriciteit verbruiken? Weeg al deze factoren af voordat u beslist welk type koelsysteem voor uw huis het beste is.

Airco zonder buitenunit beoordeling

Een airco zonder buiteneenheid is een type HVAC-systeem dat in woningen kan worden geïnstalleerd. Hij maakt geen gebruik van een muur voor ventilatie om de warme lucht af te voeren, zoals gebruikelijk is bij een airco. In plaats daarvan worden binnenventilatieroosters gebruikt om de luchtstroom van het HVAC-systeem te ondersteunen. Airco’s zijn er in verschillende maten en soorten, en dit toestel is zeer populair.

De airco zonder buiteneenheid heeft vele kenmerken die hem beter maken dan andere soorten airco’s, zoals energie-efficiëntie. Hij kan ook zelf worden geïnstalleerd, wat bijdraagt tot zijn populariteit omdat de prijzen zeer betaalbaar zijn in vergelijking met andere airco’s. Het grootste nadeel van dit type airco is dat hij niet kan worden gebruikt in gebieden met een hoge luchtvochtigheid. Dit maakt ze ongeschikt voor een vochtig klimaat, zodat de bewoners van deze streken hun toevlucht moeten nemen tot andere soorten HVAC-systemen.

Een groot voordeel van de airco zonder buitenunit is het geluidsniveau tijdens de werking. Het is erg stil, slechts 26 db. Dit is ideaal voor mensen die last hebben van het lawaai dat door andere airco’s wordt geproduceerd. Het heeft ook een slank ontwerp dat niet te veel plaats inneemt in huis, nog een reden waarom veel mensen kiezen voor dit toestel in plaats van andere.

Een ander voordeel van een airco zonder buitenunit is de energie-efficiëntie. Het is zeer efficiënt en kost niet te veel om te draaien. De airco maakt geen gebruik van koelgas, wat ook de prijs drukt, aangezien dit type gas bekend staat om de aantasting van de ozonlaag. De installatie van een airco zonder buitenunit is niet alleen betaalbaar, maar neemt voor de meeste mensen die vertrouwd zijn met HVAC-systemen slechts een paar uur in beslag.

Een airco zonder buiteneenheid is een van de beste op de markt van vandaag, omdat hij veel voordelen biedt aan de mensen die hem in hun huis gebruiken. Het heeft een slank ontwerp dat niet te veel plaats inneemt en niet te duur is in aankoop. Het belangrijkste is dat het geluidsniveau zeer laag is, waardoor het een ideale unit is voor mensen die last hebben van het lawaai van andere airco’s.

Samenvatting: De airco zonder buitenunit review

De airco zonder buiteneenheid is een type HVAC-systeem dat in woningen kan worden geïnstalleerd. Hij maakt geen gebruik van een muur voor ventilatie om de warme lucht af te voeren, zoals gebruikelijk is bij een airco. In plaats daarvan worden binnenventilatieroosters gebruikt om de luchtstroom van het HVAC-systeem te ondersteunen. Het belangrijkste voordeel ten opzichte van andere types is het lage geluidsniveau, het slanke ontwerp en de betaalbare prijs.

Airco zonder buitenunit kopen 2022 - Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool monoblock airco

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Monoblock airco zonder buitenunit – Evaluatie

De monoblock airco is een nieuwe trend in de koelingsindustrie. Omdat er geen buitenunit nodig is, kan de installatie in één dag worden voltooid in plaats van enkele weken. Bovendien zijn monoblock airco’s efficiënter dan andere typen airco’s. Zonder de buitenunit die verantwoordelijk is voor het koelen van de omgevingstemperatuur en de verdeling ervan over het hele huis, zijn er geen problemen met vocht dat bij warm weer uw huis binnendringt.

De installatie van een monoblock airco kan van model tot model verschillen, maar moet altijd door een vakman worden uitgevoerd. Een vakman heeft ervaring met het installeren van dit type airco, wat betekent dat de installatie probleemloos moet verlopen. Als u wat geld wilt besparen op uw energierekeningen, kunt u kiezen voor een monoblock airco zonder buitenunit.

Monoblock airco’s zonder buitenunit worden steeds populairder omwille van hun efficiëntie en installatiegemak. Een vakman heeft ervaring met het installeren van dit type airco, wat betekent dat de installatie probleemloos zal verlopen. Als u wat geld wilt besparen op uw energierekeningen, kunt u kiezen voor een monoblock airco zonder buitenunit.

Hoewel het mogelijk is om dit type airco zelf te installeren, kunt u het beste een airconditioningsinstallateur inhuren om de installatie uit te voeren. Met hun ervaring zullen zij de installatie gemakkelijk in één dag kunnen voltooien. Als u geld wilt besparen op uw energierekeningen, kies dan voor een monoblock airco zonder buitenunit.

Airconditioning zonder buitenunit

De laatste jaren is een slimme airco zonder buitenunit een noviteit geworden die op veel belangstelling van de consument kan rekenen. Velen vragen zich af of de mogelijkheden van dit type eenheid in de buurt kunnen komen van die van een conventionele split. Airconditioning zonder buitenunit is een oplossing voor huishoudens die om verschillende redenen geen airconditioning kunnen installeren. Het is een feit dat u, ongeacht wat uw huis heeft, naar een gespecialiseerde airco moet gaan om de juiste apparatuur voor de meest extreme temperaturen te vinden. En soms zijn systemen zonder buitenunit het beste alternatief.

Wat is een airco zonder buitenunit?

Een airco zonder buiteneenheid combineert in één unit alle componenten die nodig zijn om een ruimte te koelen of te verwarmen. Terwijl in airco’s met twee units de componenten zijn verdeeld over de binnen- en buitenunit, zijn in modellen zonder buitenunit alle componenten samengebracht in één console, die zich in de woning bevindt. Een airco zonder buiteneenheid moet daarom ook worden opgevat als een alles-in-één airco, die in veel gevallen zeer nuttig kan zijn.

Koop een energie-efficiënte airco

Als u een airco met hoog rendement wilt kopen, moet u iets weten over de energie-efficiëntieschaal, zodat u een goede investering kunt onderscheiden van een rampzalige. De efficiëntieschaal voor airco’s staat bekend als de SEER-waarde. SEER staat voor Seasonal Energy Efficiency Ratio en is de verhouding tussen de geproduceerde koude en de verbruikte energie. Een hoge SEER-waarde betekent dat de airco zeer efficiënt is. Een nieuwe airco kan een SEER van 13 tot 23 hebben, terwijl oudere modellen meestal een SEER van 10 of minder hebben. Investeren in een nieuwe airco kan u tussen 10% en 70% op uw energierekening besparen.

Dus moet u geld uitgeven aan een top-of-the-line airco of genoegen nemen met een goedkoper model? Het klimaat, de grootte van het huis en de seizoensgebonden duur hebben een grote invloed op welke airco voor u geschikt is. Als u in Hawaï woont, waar het weer het hele jaar door perfect is en de passaatwinden ervoor zorgen dat huizen niet benauwd worden, levert een investering in een top-of-the-line SEER-airco u misschien niet het rendement op waarop u had gehoopt. Aan de andere kant, als u in het zuiden woont waar het het grootste deel van het jaar heet en vochtig is, is het de moeite waard om een hogere prijs voor uw airco te betalen.

Bij de keuze van een airco ligt het voor de hand dat hoe hoger de SEER-waarde, hoe hoger de prijs. U kunt de SEER-waarde meestal vinden op een energiegidssticker die op de airco is geplakt. Als u overweegt geld uit te geven of te besparen op een airco met een lagere SEER-waarde, moet u dit in gedachten houden. Een hoogrendabele airco betaalt zichzelf vele malen terug door de besparingen op het energieverbruik tijdens de levensduur ervan.

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool

Hoeveel geld kunt u besparen door een airco achteraf in te bouwen?

Stel, u hebt een airco uit de jaren zeventig met een SEER van 8. Als u een upgrade uitvoert naar een nieuwe, efficiënte airco met een SEER van 16, kunt u uw maandelijkse elektriciteitsrekening halveren. Zelfs als u in een gebied met korte en milde zomers woont, kan het upgraden van uw oude airco zichzelf terugbetalen. Als u op zoek bent naar een nieuwe airco, of als u het zat bent om een deel van uw salaris aan het elektriciteitsbedrijf te betalen, overweeg dan te investeren in een energie-efficiënte airco. U zult elke maand geld besparen door uw huis efficiënter te koelen, zodat u en uw portemonnee het deze zomer comfortabel hebben.

Waarom een monoblock airco zonder buitenunit kopen?

De laatste jaren stelt men vast dat de zomers in België steeds heter en zwoeler worden. Dit heeft te maken met klimaatverandering. De warmere zomers zorgen ervoor dat steeds meer mensen in België overwegen airconditioning in hun huis te installeren. Als u airconditioning overweegt, is de volgende vraag welk type airconditioning geschikt of wenselijk is voor uw situatie. Veel huiseigenaren kiezen ervoor een airco zonder buitenunit te installeren. Dit type airco heeft een aantal voordelen ten opzichte van airco’s met een buitenunit.

Airco’s zonder buiteneenheid kopen

Wat is precies de toegevoegde waarde van een airco zonder buitenunit? In dit artikel worden de belangrijkste voordelen van een airco zonder buitenunit uitgelegd.

1. minder installatiewerk vereist

Een airco zonder buitenunit heeft stroming naar buiten, maar het is niet nodig een aparte unit buiten te installeren. Daarom wordt dit type airco ook wel een monoblock airco genoemd: Alle vereisten van een goede airco zijn vervat in één enkele airco. De airco zonder buitenunit hoeft alleen binnenshuis te worden opgesteld en geïnstalleerd. En dat scheelt een hoop installatiewerk. Dit betekent echter niet dat een airco zonder buiteneenheid goedkoper is dan een airco met buiteneenheid.

2. geen buitenunit

Een ander voordeel van een monoblock of airco zonder buitenunit is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over waar u de airco buiten moet plaatsen. Moet de buitenunit of split-airco aan de muur worden gemonteerd of op het dak worden geplaatst? En waar precies op de muur of op het dak? Dit zijn de lastige vragen die niet hoeven te rijzen bij een airco zonder buitenunit. Let erop dat een airco altijd op de buitenlucht moet worden aangesloten.

Dus moest er een gat geboord worden en een filter geplaatst. Maar al met al is een buitenunit niets om je zorgen over te maken. Daar is ook niets mis mee: Een ventilatie-uitlaat voor uw airco is veel onopvallender en minder lelijk dan een grote unit die aan uw gevel of op het dak van uw huis hangt.

3. een kosteneffectieve keuze als klimaatregelingsoplossing

Een derde voordeel van de airco zonder buitenunit is de aantrekkelijke prijs.

Monoblock airco’s zijn relatief goedkoop, in tegenstelling tot split airco’s (d.w.z. airco’s met één buiteneenheid). Met een monoblock bespaart u niet alleen ruimte, maar ook geld. Afgezien van de lagere kosten zijn monoblock-airco’s ook uit financieel oogpunt interessant omdat zij relatief weinig energie verbruiken. Als u bijvoorbeeld kiest voor een mobiele airco (die u in een stopcontact kunt steken en die u kunt verplaatsen), zult u aanzienlijk meer energiekosten hebben dan met een monoblock.

Monoblock airco’s zijn energie-efficiënter. En dat merkt u elke maand aan uw lagere energierekening. Het nadeel kan zijn dat een monoblock nog steeds meer energie verbruikt dan een split-airco. Maar toch: in vergelijking met een mobiele airco in uw huis, bespaart u heel wat energie.

4. minder geluidsoverlast in uw buurt

Airco’s die geen buitenunit hebben, zijn veel stiller dan die met een buitenunit. Dit betekent dat uw buren of degenen die buiten zitten geen last zullen hebben van uw airco. Dit argument is voor veel mensen een goede reden om te kiezen voor een monoblock-airco in plaats van een split-airco.

5. Als u een monoblock airco zonder buitenunit wenst, hebt u keuze te over

Het mooie van airco’s zonder buitenunit is dat er een ruime keuze is aan modellen, merken en types. Het gamma moderne monoblock-airco’s is groter dan ooit tevoren. U hoeft dus niet bang te zijn dat u uw ideale airco zonder buitenunit niet kunt vinden.

Ook monoblock airco’s zijn er in een breed scala van modellen, merken en prijsklassen. Bekijk het productassortiment van een professionele leverancier en profiteer van de vele voordelen van een airco zonder buitenunit.

Airco zonder buitenunit kopen 2022 - Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool monoblock airco

Airco zonder buitenunit kopen van IZI Cool